Budapest

Budapest

  2019. MÁJUS 25.  |

  BUDAPEST

Veteran Hero jegyek még elérhetőek

EARLY BIRD
4.490 Forint

április 1. – április 23.
.

HERO
5.490 Forint

 április 24. – május 13.
.

VETERAN HERO
5.990 Forint

  május 14. – május 19.
.

LAST MINUTE
8.490 Forint

május 20. – május 22.
és a helyszínen

Információk a rendezvényről

Képek

Használd a következő hashtaget,
hogy megjelenj közösségi média  oldalunkon
#thecolorrunhungary

Helyszíni becsekkolás

A helyszínen az átvételi pontnál veheted át a saját kezdőcsomagod. Voucheredet telefonodon bemutatva, vagy ha ez nem megoldható akkor nyomtatott formában kell átadnod, személyazonosságodat igazolva,
aláírásoddal megerősítve ennek megtörténtét.
Vedd át a kezdőcsomagod és kezdődhet a boldog őrület! 😀

A Voucheredet az átvételi helyszínen nem áll módunkban kinyomtatni, erről Neked kell gondoskodnod, amennyiben nincs nálad nem tudjuk átadni a kezdőcsomagodat!

Amennyiben más veszi át helyetted a kezdőcsomagod, meghatalmazásra is szükséged lesz „töltsd le” valamint a személyazonosságod igazolására szolgáló
igazolvány másolatára.
Ezek hiányában a kezdőcsomagot nem tudjuk átadni.
Helyszínen nem áll módunkban nyomtatni.

Találkozunk 2019. május 25-én.

Rendezvénynap

Kapunyitás 09:00
Kapuzárás 20:00

Futás 11:00-16:30

Nézd meg a FESZTIVÁL-t, hogy megtudd mikor milyen programmal szórakoztathatod magad a futás mellett.

Parkolás

A rendezvény területén az erre kijelölt parkolóban, parkolási díj megfizetése mellett, a szabad pakolóhelyek függvényében tudsz parkolni. Vagy a helyszín közelében található egyéb szabad parkolóhelyeken.

Fesztivál

▬▬▬ PROGRAMOK ▬▬▬

Attila Talan
https://www.youtube.com/watch?v=8TnMdGTZ5rQ
Stereo 2.0
https://www.youtube.com/watch?v=g6c2MxzrKZo
Kinga Beasty
https://www.youtube.com/watch?v=FF4Lx2yeaI4

★ További fellépők, műsorok hamarosan ★

▬▬▬

❤️ HERO TOUR RUNICORN ÉREM befutáskor! ❤️

🌈 🦄 🌈 🦄 🌈 🦄 🌈 🦄 🌈 🦄 🌈 🦄 🌈 🦄 🌈 🦄 🌈

▬▬▬ HELYSZÍN ▬▬▬

BUDAPEST

▬▬▬ KAPUNYITÁS és KAPUZÁRÁSI PÁNIK ▬▬▬

2019. május 25. 09:00 – 20:00

▬▬▬ KEZDŐCSOMAG ▬▬▬

★ RUNICORN HERO BEFUTÓ ÉREM (1 db)
★ Hivatalos TCR Hero Tour póló (1 db)
★ Fejpánt (1 db)
★ Matrica tetoválás (vízzel mosható)
★ Runicorn kitűző (1 db)
★ Zacskó színes por (1 db)
★ Rajtszám (1 db)
★ Biztosítótű a rajtszámhoz (1 csomag)

▬▬▬ KEZDŐCSOMAG ÁTVÉTEL ▬▬▬

► 2019. május 25. 09:00-16:00
Rendezvény napján a helyszínen

▬▬▬

► 2019. május 25-én ismét eljön a pillanat, hogy az ország
legszínesebb futásán, a #THECOLORRUN „A bolygó
legboldogabb 5 km”-én újra nagyra nőtt gyerek,
egy igazi boldog őrült lehess,
tetőtől talpig a szivárvány színeiben pompázz
és elfelejthesd a mindennapok szürkeségét.

► Idén új lebonyolítási rendszer mellett
rendezzük meg az eseményt.
Az eddig megszokottól eltérően, idősávos indítások lesznek, 10 percenkénti startoltatással. Ez azt jelenti, hogy regisztrációkor a számodra legszimpatikusabb idősávba regisztrálod magad (ameddig be nem telik annak a létszáma), az adott órában tudsz elindulni. Így jobban kiszámíthatóvá válik számodra mikor akarsz megérkezni, mikor futsz, mennyi időt szeretnél kint tölteni aznap a The Color Run-on.

► Természetesen a futás mellett idén is lesznek műsorok, koncertek, zene egész nap, amit különböző lemezlovasok pattintanak Nektek, egyéb aktivitások, az indítások előtt is megmozgatunk Titeket,
néha testben, néha lélekben,
Chill zone ahol lazulhatsz, és még sok-sok minden,
hogy még véletlenül se unatkozz. 😀

Társadalmi felelősségvállalás,
Charity

A The Color Run a világ számos országában eddig több mint 5 millió dollárt adományozott különböző szervezeteknek. Mi is minden évben megkeressük azt a szervezetet, alapítványt amit, vagy akiket támogatunk.
Idén a
Tenyérnyi Gyerekek Koraszülött Gyerekekért Alapítványnak
http://tenyernyigyerekek.hu/ ,
https://www.facebook.com/tenyernyigyerekek/
nyújtunk pénzbeli támogatást.

Önkénteseknek 

Legyél az önkéntesünk!

Az önkéntesek elengedhetetlenek, függetlenül attól, hogy vizet adsz a frissítőponton, segítesz a kezdőcsomag átadásakor, a színek dobálásában a futóútvonalon, a shopban vagy akár a rendrakásban.
Legyél a The Color Run család legújabb tagja!

Jelentkezésedért kattints IDE

Kedvezmények

A futás jutalma a verseny napján a Tiéd. 😀
Mindezeken túl, ha szervezel egy legalább 10 fős csapatot, mi 10%-os kedvezménnyel adjuk a regisztrációtokat.

GYIK

Hogyan nevezhetek?
Kattints a REGISZTRÁCIÓ-ra, itt tudsz egyénileg vagy a csapatban regisztrálni. A regisztrációhoz szükséges adatok hiánytalan megadása után válaszd ki a fizetési módot, majd bízd magad a weboldalra és kész vagy. Amennyiben a web áruházban hiba, vagy hiányosság lép fel a regisztrációs rendszerrel kapcsolatban, vagy az idősávoknál hiba keletkezik, az Eladó, Szervezők fenntartják a jogot a kijavításra, változtatásra. Az Eladó fenntartja jogát, hogy a meghirdetett idősávokat biztonsági, vagy más egyedi szempontok alapján módosítsa. Ha a regisztrációddal kapcsolatban problémát érzékelsz, ide tudsz írni: KAPCSOLAT
Van diák-, vagy bármilyen egyéb kedvezmény?
Diák, nyugdíjas, mozgássérült kedvezmény nincs, viszont csapatban nevezhetsz! 10 fő fölötti létszám esetében REGGISZTRÁCIÓ-s oldalon, a CSAPAT REGISZTRÁCIÓ-ra kattintva érhető el és 10%-os kedvezményt biztosít számotokta. Céges és/vagy nagy létszámú csapat esetén lépj kapcsolatba Velünk „ITT”. Nevezd be akár településedet, nevezd el a csapatodat, öltözzetek össze! A legCOOLabb csapatokat díjazzuk, a részletekért figyeld a Facebook és Instagram oldalainkat!
Hány fő számít csapatnak?
10 fős létszámtól.
Hogyan lehet csapatban nevezni?
A „csapatkapitány” egyidejűleg vásárolja meg a jegyeket CSAPAT REGISZTRÁCIÓ felületen. Vásárlást megelőzően a regisztrációkor ki kell töltenie a regisztrációs panelt és megadni minden csapattag kötelező adatait. A vásárlást követően a „csapatkapitánynak” küldjük el az információs emaileket, ezért az Ő kötelessége, hogy tájékoztassa a csapattagokat.
A fizetés, hogyan történik, ha csapatban nevezünk?
A „csapatkapitány” aki regisztrál, vásárolja meg és fizeti ki egyösszegben a nevezéseket. A csapattagok a fizetést egymás között rendezik. A szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak az esetlegesen bekövetkezett fizetési problémákért, amik a csapaton belül keletkeznek.
Már benevezett csapathoz hozzáadhatok plusz nevezést?
Sajnos erre nincs lehetőség.
Nevezhetek a helyszínen is, az esemény napján?
Helyszínen abban az esetben van lehetőséged nevezni, ha addig még marad szabad nevezés.
Kérhetek cég nevére számlát?
Fizetéskor a számlázási adatoknál kell megadnod az adatokat, hogy milyen névre és címre kéred a számlát. A számlát fizetés után nem lehet módosítani.
Mi történik, ha nem kapom meg a visszaigazoló email-t a regisztrációt követően?
Először nézd meg a kéretlen levelek (spam) és egyéb mappában is. Ha így sem érkezett meg, akkor jelezd felénk "ITT" és kérheted az újra küldését.
Mit tartalmaz a nevezési díj?
- részvételt az eseményen - kezdőcsomagot, amelynek tartalma - 1 db hivatalos TCR póló - 1 db egyedi TCR Runicorn érem (befutást követően kapod meg) - lemosható tetoválás - fejpánt -1 zacskó színes por - Runicorn kitűző - rajtszám - biztosítótű a rajtszámhoz - frissítés (egyszer a futóútvonalon, egyszer a befutáskor) - orvosi felügyelet - öltöző használat *szervezők a változtatás jogát fenntartják
Mindenki kap kezdőcsomagot?
Kezdőcsomagot minden nevező kap, aki kifizette a nevezési díját. 12 éves kor alatt ingyenes a rendezvény, nincs nevezési díj, azonban kezdőcsomag nem jár. Ha szeretnél Neki is kezdőcsomagot, abban az esetben Őt is be kell nevezni és megfizetni a nevezési díjat. A nevezési díj/főre vonatkozik gyermekek esetében is.
Saját pólóban futhatok?
Kötelező a rendezvény idején az aktuális, nevezési csomagban kapott hivatalos póló használata. Amennyiben nem azt viseled a futáskor, kizárunk az eseményből. Más póló használata csak a szervezők írásos engedélyével lehetséges! Engedélyt "ITT" tudsz kérni.
Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot?
A kinyomtatott Voucheredet kell átadnod a kezdőcsomag átvételi helyszínen, a személyazonosságodat igazolva, amit az aláírásoddal fogsz megerősíteni az átvételkor. A Voucheredet az átvételi helyszínen nem áll módunkban kinyomtatni, erről neked kell gondoskodnod, ha nincs nálad nem tudjuk odaadni a kezdőcsomagodat!
Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot a helyszínen?
A helyszínen a rajt idősávoknak megfelelően lesz feltüntetve hol veheted át a saját kezdőcsomagod. Kinyomtatott Voucheredet kell átadnod, személyazonosságodat igazolva, aláírásoddal megerősítve ennek megtörténtét. Vouchert az átvételi helyszínen nem áll módunkban kinyomtatni, annak nem megléte esetén a kezdőcsomagot nem lehet átvenni.
Más átveheti helyettem a kezdőcsomagot?
Kitöltött TCR meghatalmazással (meghatalmazás minta) igen! A kinyomtatott Voucheredet kell elküldened a kezdőcsomag átvételéhez választott helyszínre, személyazonosságod igazolására alkalmas iratod másolatával és egy meghatalmazással az átvevő személy részére, amit neked is alá kell írnod!
Helyszínen mikor kell legkésőbb átvennem a kezdőcsomagot?
Választott idősávodhoz igazítva. Érdemes és ajánlott a rajt előtt egy órával megérkezni.
Választható, milyen színű color port kapjak a kezdőcsomagban?
Sajnos erre nincs lehetőség, mert a kezdőcsomagok előre össze vannak állítva és véletlenszerűen lesznek kiosztva a nevezéskor megadott pólóméretek alapján. A nagy létszámra való tekintettel, a fennakadások elkerülése végett, nem lesz idő rá, hogy kollégáink válogatni, cserélni tudjanak.
Tudok venni még és esetleg más színekben is color run port?
Természetesen! A rendezvény helyszínén fogsz tudni venni.
A color por ártalmas az egészségre?
Nem ártalmas, természetes összetevőkből áll, ami nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot, nem toxikus, nehézfémektől mentes, tűz-, és robbanás biztos, vízbázisú. Élénk színeink a kukoricakeményítő, a szódabikarbóna és az FD&C (élelmiszer-biztonságos) színezékek kombinációja.
A color por kimosható a ruhából?
A saját használatú poraink vízben oldódnak, és moshatók. Viszont nem tudni, hogy az általatok használt dezodorok, testápolók és a saját verejtékek milyen reakciót váltanak ki, így esetenként akár foltot is hagyhatnak.
Mi történik, ha saját hibámból lekésem a rajt idősávomat?
Abban az idősávban indulhatsz, amelyiket a nevezéskor választottál. Amennyiben lekésed, nem áll módunkban cserélni a nagy létszám miatt, ezért kérjük, ne késs!
Van időmérés a rendezvényen?
Nincs időmérés, mert nem verseny vagyunk. Itt az a lényeg, hogy jól érezd magad, mozogj a szabadban és magadnak bizonyíts! Amennyiben szeretnéd mérni a teljesítményed, úgy az ahhoz szükséges eszközöket saját magadnak kell biztosítanod. A The Color Run nem futóverseny, hanem futófesztivál!
Kutyát hozhatok a rendezvényre?
Nyugodtan hozhatsz. Azonban csak Te ismered a kutyádat, mivel nagy tömeg lesz, Te döntöd el, mennyire bírja vagy hasznos neki a zaj, a tömeg. Mi kérjük, hogy szájkosárral és pórázzal hozd be a rendezvény területére és hozd magaddal az oltási könyvét. Esetleges balesetekért, felelősséget nem vállalunk.
Kikerülhetem a színkapukat?
Igen, amennyiben nem szeretnéd, hogy színes porokkal színezzenek meg, ki tudod kerülni a kapukat. De tényleg ki akarod kerülni?
Biciklivel vagy egyéb járművel teljesíthetem a távot?
A rendezvényen kísérő autó, kerékpár és egyéb jármű használata kizárólag a szervezők részére engedélyezett, vagy külön szervezői engedéllyel lehetséges. Kerekesszék, handbike, fogyatékkal élők segítő eszközei, járművei, gyerekbicikli, gyerek futóbicikli használata megengedett.
Lesz frissítőpont?
Igen, lesz. A regisztrált, benevezett futóink részére ingyenesen biztosítjuk a frissítőt 2 alkalommal. Egyszer a futótáv alatt, egyszer a beérkezéskor.
Ruhatár, öltöző lesz?
Igen, lesz ruhatár (értékmegőrzést nem vállalunk), amit szerződött partner üzemeltet. Lehetőséged lesz ott hagyni a ruhádat, táskádat, egyéb holmidat az arra kijelölt fizetős, őrzött helyen. Öltöző is lesz. A ruhatárban, öltözőben hagyott értékeidért felelősséget nem vállalunk.
Lesz parkolási lehetőség?
A rendezvény területén az erre kijelölt parkolóban, parkolási díj megfizetése mellett, a szabad pakolóhelyek függvényében tudsz parkolni. Vagy a helyszín közelében található egyéb szabad parkolóhelyeken.
Jöhetnek barátok, családtagok kísérőként, nézőként?
Igen jöhetnek, a kísérők, nézők ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen és tartózkodhatnak a területen, hiszen számos kiegészítő program is lesz aznap a Margitszigeten. A The Color Run futásban nem vehetnek részt, csak regisztráció után, a nevezés megvásárlását követően, ezt ellenőrizzük a rajtnál.
Rossz idő esetén megtartjátok a rendezvényt?
Egy kis eső vagy szél nem állít meg minket, így ha esik, ha fúj, ha havazik abban az esetben is megtartjuk a rendezvényt. Viszont fontos tudnod, hogy extrém időjárási körülmények között,ami veszélyeztetné testiépséged, anyagi javak megrongálódását, fenntartjuk a jogot, hogy egyes rendezvényelemeket nem állítunk fel, módosítunk a rendezvény menetén, vagy töröljük azt.
Lesz zuhanyzó, tisztálkodási lehetőség?
Nincs zuhanyzásra lehetőség a rendezvény helyszínén. Légfúvóval letisztítunk, ha szeretnéd. Ez természetesen nem 100% -os tisztaságot jelent, de így kevesebb por marad a ruhádon. Azonban tudnod kell, hogy mindig vidámsággal tölti el a nézelődőket, járókelőket, amikor látják városszerte a színes embereket.
Hogyan tudom megközelíteni és elhagyni a rendezvényt egyéb közlekedési eszközzel?
Miután nem tudjuk honnan érkezel, legbiztosabb, ha a helyszín megközelítéséről az interneten informálódsz. A hivatalos menetrendeket illetően is ezt a megoldást ajánljuk (BKV, ELVIRA, Volán, stb.). Google a barátod 😀
Büfé lesz?
A rendezvény területén lesz vendéglátó tevékenység, amit szerződött, profi partnerek üzemeltetnek.
Mit kell tennem, ha olyan kérdésem van, amire itt nem kaptam választ?
Kérjük, kattints "ide", lépj kapcsolatba Velünk és válaszolunk Neked.