FAQ – Budapest

GYIK – Budapest

Nevezés / kedvezmények / regisztráció

Mit tartalmaz a nevezési díj?
• Részvételi jogot a futáson és a rendezvény további programjain • Kezdőcsomagot o Pamut póló The Color Run logóval Egyedi befutóérem o 1 zacskó színes por o Rajtszám o Biztosítótű a rajtszámhoz • Frissítés a célban • Orvosi felügyelet • Női/Férfi öltöző használatát *szervezők a változtatás jogát fenntartják
Mindenki kap kezdőcsomagot?
Kezdőcsomagot minden nevező kap
HA A KÍSÉRŐ A RENDEZVÉNYEN ÚGY DÖNT, SZERETNE INDULNI, MI A TEENDŐ?
Amennyiben rendelkezésre áll még kezdőcsomag, akkor neki is be kell neveznie. Aktuális nevezési díjat teljes egészében ki kell fizetnie.
Hogyan nevezhetek?
Csak online tudsz nevezni, itt a honlapunkon. https://thecolorrun.hu/#esemenyek Főoldalon kattints a NEVEZÉS vagy ESEMÉNYEK gombra, válaszd ki melyik helyszínre szeretnél benevezni, alatta a RÉSZLETEK gombra kattintva eljutsz az adott esemény saját oldalához. Klikkelj a NEVEZÉSI CSOMAGOK-ra vagy görgess le a csomagokhoz. Válaszd ki melyik kezdőcsomagot akarod megvenni és alatta a NEVEZÉS gombra kattintva eljutsz a webáruházba ahol az adatok kitöltésével és fizetéssel véglegesítheted a nevezésed. Nevezési folyamat alatt hozod létre a saját fiókodat. Ha már van fiókod, lépj be és nevezhetsz. Bővebb információkért, nevezési folyamat ismertetőért kattints IDE .
Nevezhetek a helyszínen is az esemény napján?
Helyszínen abban az esetben van lehetőséged nevezni, ha a rendezvény napjáig még marad szabad nevezés.
Van nevezési korhatár?
Nálunk nincs korhatár, így legyél akár babakocsival driftelő cumivitéz, vagy az ÖTYE klub tagja, részt vehetsz a rendezvényen, és átélheted a felejthetetlen Color Run élményt. 15. életévet be nem töltött nevezők csak felnőtt (18 éves kor felett) felügyelet mellett indulhatnak, akinek szintén érvényes nevezéssel kell rendelkeznie. 15. életévet be nem töltött nevezők csak felnőtt (18 éves kor felett) nevezheti be. 18 év alatti nevező/nevezők esetében ki kell töltetnie és alá kell íratnia legalább egyik szülőjével vagy jogi képviselőjével a Szülői beleegyező nyilatkozatot. ("letöltés"). Abban az esetben, ha nincs megfelelően kitöltve és/vagy aláírva, a nevezett személy nem vehet részt a futáson.
Van diák, vagy bármilyen egyéb kedvezmény?
A 990 Ft-os nevezési díj már kedvezményes. További kedvezmények elérésére nincs lehetőség.
Meddig nevezhetek „csapattagokat” magamhoz a kedvezményekért?
Ezen az eseményen nem elérhetőek a csapat kedvezmények.
Mikor kapom meg a kedvezményt?
Ezen az eseményen nem elérhetőek a csapat kedvezmények.
Mi történik, ha nem kapom meg a visszaigazoló emailt a regisztrációt, nevezést vagy fizetést követően?
Először nézd meg a kéretlen levelek (spam) és egyéb mappákban is. Ha így sem találod meg, akkor jelezd felénk "ITT" és kérheted az újra küldését.
Hogyan kérhetek cég nevére számlát?
Fizetéskor a számlázási adatoknál kell megadnod, hogy milyen névre és címre kéred a számlát. A számlát fizetés után nem lehet módosítani.
Milyen méretűek a pólók?
Unisex pólók. Mérettáblázatot megtalálod a weboldalunkon, eseményeknél a nevezési árak alatt.

Általános kérdések

Mit hozzak magammal a rendezvényre?
Okos eszközön vagy kinyomtatott formában a Nevezési jegyed. Örülnénk, ha az okos eszköz opciót választanád, így is óvva a környezetet és segítve törekvéseinket a zöld sportesemény megvalósításával kapcsolatban. És amit még semmiképpen se felejts otthon, hozd magaddal a barátaidat és a felhőtlen jó kedveteket is. 😀
Saját pólóban futhatok?
Kötelező a futáshoz az aktuális, nevezési csomagban kapott hivatalos póló használata. Amennyiben nem azt viseled a futáskor, kizárhatunk az eseményből. Más póló használata csak a szervezők írásos engedélyével lehetséges! Engedélyt "ITT" tudsz kérni.
Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot?
A rendezvény napján, a rendezvény helyszínén reggel 09:00 és 11:30 óra között. FONTOS, amennyiben nem időben érkezel, nem fogod tudni később átvenni a kezdőcsomagot.
Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot a helyszínen?
A REGISZTRÁCIÓ/CSOMAGÁTVÉTEL sátraknál, a Nevezési jegyed okos eszközön bemutatva vagy kinyomtatott formában kell átadnod, személyazonosságodat igazolva. Nevezési jegyed az átvételi pontokon nem áll módunkban kinyomtatni, annak nem megléte vagy okos eszközön történő bemutatásának elmulasztása esetén a kezdőcsomagot nem lehet átvenni. FONTOS, amennyiben nem időben érkezel, nem fogod tudni később átvenni a kezdőcsomagot.
Más átveheti helyettem a kezdőcsomagom, másnak ávehetem a kezdőcsomagját?
Kinyomtatott Nevezési jegyet kell elküldened/elhoznod kezdőcsomag átvételkor a helyszínre, nevező személyazonosságának igazolására alkalmas irat másolatával és hivatalos, pontosan kitöltött meghatalmazással ("meghatalmazas minat") az átvevő személy részére, amit meghatalmazó alá kell írjon.
Helyszínen mikor kell legkésőbb átvennem a kezdőcsomagot?
A rendezvény napján, a rendezvény helyszínén reggel 09:00 és 11:30 óra között. FONTOS, amennyiben nem időben érkezel, nem fogod tudni később átvenni a kezdőcsomagot.
Kezdőcsomagomba kérhetem milyen színű port kapjak?
Sajnos erre nincs lehetőség, mert a kezdőcsomagokhoz a porok véletlenszerűen lesznek kiosztva. A nagy létszámra való tekintettel, a fennakadások elkerülése végett, nem lesz idő rá, hogy kollégáink válogatni, cserélni tudjanak.
Tudok venni még színes port?
Természetesen! Irodánkban és a helyszínen is fogsz tudni venni.
Kikerülhetem a színkapukat?
Igen, amennyiben nem szeretnéd, hogy színes porokkal színezzenek meg, nyugodtan kikerülheted.
A színes por ártalmas az egészségre?
Nem ártalmas, csak természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot, nem toxikus, nehézfémektől mentes, tűz-, és robbanásbiztos, vízbázisú, élénk színeink a kukoricakeményítő, a szódabikarbóna és az FD&C (élelmiszer-biztonságos) színezékek kombinációja. További információkért, tekintsd meg a Nevezési Feltételeket és Általános Szerződési Feltételeket.
A színes por kimosható a ruhából?
Rendezvényen használt poraink vízzel oldódók, és moshatók. Viszont nem tudni, hogy az izzadságotok, dezodoraitok, izzadásgátlóitok, egyebek milyen reakciót váltanak ki általatok viselt ruha anyagának tekintetében, így esetenként akár foltot hagyhatnak.
Biciklivel vagy egyéb járművel teljesíthetem a távot?
A rendezvényen kísérő autó, kerékpár és egyéb jármű használata kizárólag a szervezők részére, vagy külön szervezői engedéllyel lehetséges. Kerekesszék, Handbike, gyerekbicikli, gyerek futóbicikli használata megengedett.
Lesz közös bemelegítés?
Természetesen lesz! Minden rajt előtt tartunk rövid bemelegítést az aktuálisan indulóknak.
Mikorra érdemes odaérnem, mikor kell legkésőbb átvennem a kezdőcsomagomat?
A rendezvény napján, a rendezvény helyszínén reggel 09:00 és 11:30 óra között. FONTOS, amennyiben nem időben érkezel, nem fogod tudni később átvenni a kezdőcsomagot
Mi történik ha saját hibámból lekésem az idősávomat?
Ezen az eseményen mindenki egyszerre rajtol! Rajt időpontja: 12:00
Van időmérés?
Nincs időmérés, mert nem verseny vagyunk, nálunk mindenki győztes. A lényeg, hogy jól érezd magad, mozogj a szabadban és magadnak bizonyíts. Amennyiben szeretnéd mérni a teljesítményed, úgy az ahhoz szükséges eszközöket saját magadnak kell biztosítanod.
Kutyát hozhatok a rendezvényre?
Nyugodtan hozhatsz. De mivel csak Te ismered a kutyád, továbbá nagy tömeg lesz így szájkosárral hozd be a rendezvény területére és pórázon kell vezetned. Továbbá hozz magaddal oltási könyvet, ha bármi véletlen probléma adódna.
Lesz frissítőpont?
Igen lesz. Ingyenesen biztosítjuk nevezőink részére a frissítőt.
Ruhatár, öltöző lesz?
Igen, lesz ruhatár. Lehetőséged lesz ott hagyni a ruhádat, táskádat, egyéb holmidat az arra kijelölt helyen. Továbbá öltöző is lesz. Ruhatárban, öltözőben hagyott értékeidért felelősséget nem vállalunk. A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk
Lesz zuhanyzó, tisztálkodási lehetőség?
Nem lesz fürdési lehetőség a rendezvény helyszínén. Tudnod kell, hogy mindig vidámsággal tölti el a nézelődőket, járókelőket, amikor látják város szerte a színes embereket.
Rossz idő esetén megtartjátok a rendezvényt?
Ha esik, ha fúj, ha havazik abban az esetben is megtartjuk a rendezvényt. Viszont fontos kitétel, hogy extrém időjárási körülmények között, fenntartjuk a jogot, hogy egyes rendezvényelemeket nem állítunk fel, módosítunk, vagy töröljük a rendezvényt. További információkért, tekintsd meg a Nevezési Feltételeket és Általános Szerződési Feltételeket.
Lesz parkolási lehetőség?
A Margitszigetre nem lehet gépkocsival behajtani. Autódat a Pesti vagy a Budai oldalon tudod leparkolni. Inkább, ha megteheted használd a BKV járatait.
Jöhetnek barátok, családtagok kísérőként, nézőként?
Igen jöhetnek! A The Color Run futáson kívül az egész 3 napos rendezvény ingyenes.
Hogyan tudom megközelíteni és elhagyni a rendezvényt egyéb közlekedési eszközzel?
Miután nem tudjuk honnan érkezel, legbiztosabb ha a helyszín megközelítéséről az interneten informálódsz. A hivatalos menetrendeket illetően is ezt a megoldást ajánljuk (BKV, ELVIRA, Volán, stb.). Google a barátod.
Az eseményről készült fotókat, videókat hol nézhetem meg?
Az eseményt követően folyamatosan fel fogjuk tölteni a Facebook oldalunkon egy külön galériába és a weboldalra is.

Visszatérítések, módosítások

Honnan tudom letölteni a nevezési jegyem?
Bejelentkezel a felhasználói fiókodba és ott találod az ehhez szükséges dolgokat.
Nem tudok eljönni a rendezvényre, kaphatok visszatérítést?
Nincs visszatérítés. De átadhatod a nevezésed térítés ellenében, a rendezvényt megelőzően 2 napig van erre lehetőséged.
Átadhatom a nevezésem, változtathatok az indulási időn?
Igen, át tudod adni a rendezvényt megelőzően 2 napig, térítés ellenében. Azonban ezen az eseményen nincs indulási idősáv. Mindenki 12:00 órakor rajtol
Megváltoztathatom a nevezésem úgy, hogy másik eseményetekre szóljon?
Erre sajnos nincs lehetőség.