FAQ – Szolnok

GYIK – Szolnok

Nevezés / kedvezmények / regisztráció

Mit tartalmaz a nevezési díj?
• Részvételi jogot a futáson és a rendezvény további programjain
• Kezdőcsomagot

START:
o Egyedi TCR Make Magic befutóérem
o 1 zacskó színes por
o Rajtszám
o Biztosítótű a rajtszámhoz

NORMÁL:
o START csomag +
o Technikai póló, The Color Run logóval
o Lemosható tetoválás
o Nyaksál

IT’S MAGIC
o NORMÁL csomag +
o The Color Run tornazsák
o +1 zacskó színes por
o 1 zacskó csillámpor
o 25%-os kedvezmény egy általad választott 2021. évi rendezvényünk Normál díjcsomagjából
o TCR fejpánt
• Frissítés 2x (egyszer a futóútvonalon, egyszer a végén)
• Orvosi felügyelet
• Ingyenes ruhatár használatot
• Női/Férfi öltöző használatát

*szervezők a változtatás jogát fenntartják
Mindenki kap kezdőcsomagot?
Kezdőcsomagot minden nevező kap, a kiválasztott nevezési csomag szerinti tartalommal. 8 éves kor alatt ingyenes a rendezvény, nincs nevezési díj, azonban kezdőcsomag ebben az esetben nem jár. Ha szeretnél 8 éves kor alatti indulónak is kezdőcsomagot, abban az esetben őt is be kell nevezni és megfizetni a nevezési díjat. A nevezési díj 1 főre vonatkozik gyermekek esetében is.
Hogyan nevezhetek?
Csak online tudsz nevezni, itt a honlapunkon. https://thecolorrun.hu/#esemenyek Főoldalon kattints a NEVEZÉS vagy ESEMÉNYEK gombra, válaszd ki melyik helyszínre szeretnél benevezni, alatta a RÉSZLETEK gombra kattintva eljutsz az adott esemény saját oldalához. Klikkelj a NEVEZÉSI CSOMAGOK-ra vagy görgess le a csomagokhoz. Válaszd ki melyik kezdőcsomagot akarod megvenni és alatta a NEVEZÉS gombra kattintva eljutsz a webáruházba ahol az adatok kitöltésével és fizetéssel véglegesítheted a nevezésed. Nevezési folyamat alatt hozod létre a saját fiókodat. Ha már van fiókod, lépj be és nevezhetsz. Bővebb információkért, nevezési folyamat ismertetőért kattints IDE .
Nevezhetek a helyszínen is az esemény napján?
Helyszínen abban az esetben van lehetőséged nevezni, ha a rendezvény napjáig még marad szabad nevezés.
Van nevezési korhatár?
Nálunk nincs korhatár, így legyél akár babakocsival driftelő cumivitéz, vagy az ÖTYE klub tagja, részt vehetsz a rendezvényen, és átélheted a felejthetetlen Color Run élményt. 15. életévet be nem töltött nevezők csak felnőtt (18 éves kor felett) felügyelet mellett indulhatnak, akinek szintén érvényes nevezéssel kell rendelkeznie. 15. életévet be nem töltött nevezők csak felnőtt (18 éves kor felett) nevezheti be. 18 év alatti nevező/nevezők esetében ki kell töltetnie és alá kell íratnia legalább egyik szülőjével vagy jogi képviselőjével a Szülői beleegyező nyilatkozatot. ("letöltés"). Abban az esetben, ha nincs megfelelően kitöltve és/vagy aláírva, a nevezett személy nem vehet részt a futáson.
Van diák, vagy bármilyen egyéb kedvezmény?
Diák kedvezmény nincs. Viszont ha MEGHÍVSZ még 3 - 4 főt, akkor te kapsz 10% kedvezményt a nevezésed díjából, ha 5 vagy annál több főt hívsz meg, akkor a TE NEVEZÉSI DÍJAD VISSZAUTALJUK. Részletes feltételekért Kattints IDE Céges és/vagy nagy létszámú csapat esetén lépj kapcsolatba Velünk "ITT". Nevezd be akár településedet, nevezd el csapatod, öltözzetek össze, legyetek ti a legCOOLabb csapat!
Kedvezményt, hogy vehetem igénybe, hogy érvényesíthetem?
A nevezési díjad kifizetését követően kapsz egy Egyedi Kuponkód és egy Hivatkozási linket a visszaigazoló emailben, amelyet megoszthatsz barátaiddal. Minden alkalommal, amikor valaki a te Egyedi Kuponkódodat vagy Hivatkozási linked használja nevezéskor ugyanarra az eseményre, amire a tiéd is szól, a rendszer automatikusan felír egy hivatkozást hozzád. Minden általad meghívott nevező számára is küldünk Egyedi Kuponkód és Hivatkozást, amelyet ők is megoszthatnak másokkal, hogy ők is megszerezhessék a kedvezményeket. A kedvezmények visszatérítésére a rendezvényt követő 14 napon belül kerül sor. Kedvezmények: 3 - 4 meghívott esetén a jegyárból 10 %-ot kapsz vissza 5 vagy annál több meghívott esetén a te nevezési díjad visszautaljuk Kedvezményed akkor érvényesíthető ha: 1. te is és minden meghívottad a Nevezési és Részvételi feltételekben leírt szabályoknak megfelelően jár el, és teljes mértékben teljesíti azokat. 2. minden meghívottad a te nevezéseddel megegyező vagy annál magasabb árkategóriás nevezést vásárol. 3. a Nevezési és Részvételi feltételekben meghatározott időkereten belül te is és a meghívottjaid is kifizetik a nevezési díjakat. 4. ugyanarra az eseményre nevezett, amelyikre te is. A kedvezmények visszatérítésére a rendezvényt követő 14 napon belül kerül sor.
Minden nevezési csomagra érvényesíthető a kedvezmény?
Igen, minden nevezési csomagra érvényesíthető a kedvezmény.
Én benevezhetek több embert a saját Egyedi Kuponkódommal vagy Hivatkozási linkemmel?
Egyedi Kuponkódoddal megteheted, de a Hivatkozási linkeddel nem, mert azt a meghívottad email címére küldi a rendszer. Minden nevezést a benevezni kívánt személy saját adataival, email címével kell kitöltened, és a megfelelő helyre be kell írd a te Egyedi Kuponkódodat.
Meddig nevezhetek „csapattagokat” magamhoz a kedvezményekért?
Egészen addig nevezhetsz újabb és újabb embereket magad mellé, amig a nevezés nyitva áll az adott eseménynél.
Mikor kapom meg a kedvezményt?
A kedvezmények visszatérítésére a rendezvényt követő 14 napon belül kerül sor.
Mi történik, ha nem kapom meg a visszaigazoló emailt a regisztrációt, nevezést vagy fizetést követően?
Először nézd meg a kéretlen levelek (spam) és egyéb mappákban is. Ha így sem találod meg, akkor jelezd felénk "ITT" és kérheted az újra küldését.
Hogyan kérhetek cég nevére számlát?
Fizetéskor a számlázási adatoknál kell megadnod, hogy milyen névre és címre kéred a számlát. A számlát fizetés után nem lehet módosítani.
Milyen méretűek a pólók?
Unisex pólók. Mérettáblázatot megtalálod a weboldalunkon, eseményeknél a nevezési árak alatt.

Általános kérdések

Mit hozzak magammal a rendezvényre?
Okos eszközön vagy kinyomtatott formában a Nevezési jegyed. Örülnénk, ha az okos eszköz opciót választanád, így is óvva a környezetet és segítve törekvéseinket a zöld sportesemény megvalósításával kapcsolatban. És amit még semmiképpen se felejts otthon, hozd magaddal a barátaidat és a felhőtlen jó kedveteket is. 😀
Saját pólóban futhatok?
Kötelező a futáshoz az aktuális, nevezési csomagban kapott hivatalos póló használata. Amennyiben nem azt viseled a futáskor, kizárhatunk az eseményből. Más póló használata csak a szervezők írásos engedélyével lehetséges! Engedélyt "ITT" tudsz kérni. Kivételt képez, aki nevezéskor alapcsomagot (Start) választott. Nekik a fehér póló viselése kötelező.
Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot?
Kizárólag a rendezvény napján, a rendezvény helyszínén.
Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot a helyszínen?
A REGISZTRÁCIÓ/CSOMAGÁTVÉTEL sátraknál, a Nevezési jegyed okos eszközön bemutatva vagy kinyomtatott formában kell átadnod, személyazonosságodat igazolva. Nevezési jegyed az átvételi pontokon nem áll módunkban kinyomtatni, annak nem megléte vagy okos eszközön történő bemutatásának elmulasztása esetén a kezdőcsomagot nem lehet átvenni.
Más átveheti helyettem a kezdőcsomagom, másnak ávehetem a kezdőcsomagját?
Kinyomtatott Nevezési jegyet kell elküldened/elhoznod kezdőcsomag átvételkor a helyszínre, nevező személyazonosságának igazolására alkalmas irat másolatával és hivatalos, pontosan kitöltött meghatalmazással ("meghatalmazas minat") az átvevő személy részére, amit meghatalmazó alá kell írjon.
Helyszínen mikor kell legkésőbb átvennem a kezdőcsomagot?
Választott idősávodhoz igazítva. Érdemes és ajánlott a rajt előtt egy órával megérkezni.
Kezdőcsomagomba kérhetem milyen színű port kapjak?
Sajnos erre nincs lehetőség, mert a kezdőcsomagokhoz a porok véletlenszerűen lesznek kiosztva. A nagy létszámra való tekintettel, a fennakadások elkerülése végett, nem lesz idő rá, hogy kollégáink válogatni, cserélni tudjanak.
Tudok venni még színes port?
Természetesen! Irodánkban és a helyszínen is fogsz tudni venni.
Kikerülhetem a színkapukat?
Igen, amennyiben nem szeretnéd, hogy színes porokkal színezzenek meg, nyugodtan kikerülheted.
A színes por ártalmas az egészségre?
Nem ártalmas, csak természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot, nem toxikus, nehézfémektől mentes, tűz-, és robbanásbiztos, vízbázisú, élénk színeink a kukoricakeményítő, a szódabikarbóna és az FD&C (élelmiszer-biztonságos) színezékek kombinációja. További információkért, tekintsd meg a Nevezési Feltételeket és Általános Szerződési Feltételeket.
A színes por kimosható a ruhából?
Rendezvényen használt poraink vízzel oldódók, és moshatók. Viszont nem tudni, hogy az izzadságotok, dezodoraitok, izzadásgátlóitok, egyebek milyen reakciót váltanak ki általatok viselt ruha anyagának tekintetében, így esetenként akár foltot hagyhatnak.
Biciklivel vagy egyéb járművel teljesíthetem a távot?
A rendezvényen kísérő autó, kerékpár és egyéb jármű használata kizárólag a szervezők részére, vagy külön szervezői engedéllyel lehetséges. Kerekesszék, Handbike, gyerekbicikli, gyerek futóbicikli használata megengedett.
Lesz közös bemelegítés?
Természetesen lesz! Minden rajt előtt tartunk rövid bemelegítést az aktuálisan indulóknak.
Mikorra érdemes odaérnem, mikor kell legkésőbb átvennem a kezdőcsomagomat?
Választott idősávodhoz vagy a programokhoz igazítva. Érdemes és ajánlott a rajtod előtt egy órával megérkezni.
Mi történik ha saját hibámból lekésem az idősávomat?
Abban az idősávban indulhatsz, amelyikbe neveztél. Jogunkban áll, de nem szeretnénk kizárni a rendezvényből emiatt. Viszont kérjük, ne erre alapozz!!!
Van időmérés?
Nincs időmérés, mert nem verseny vagyunk, nálunk mindenki győztes. A lényeg, hogy jól érezd magad, mozogj a szabadban és magadnak bizonyíts. Amennyiben szeretnéd mérni a teljesítményed, úgy az ahhoz szükséges eszközöket saját magadnak kell biztosítanod.
Kutyát hozhatok a rendezvényre?
Nyugodtan hozhatsz. De mivel csak Te ismered a kutyád, továbbá nagy tömeg lesz így szájkosárral hozd be a rendezvény területére és pórázon kell vezetned. Továbbá hozz magaddal oltási könyvet, ha bármi véletlen probléma adódna.
Lesz frissítőpont?
Igen lesz, 2 alkalommal. Ingyenesen biztosítjuk nevezőink részére a frissítőt a kijelölt helyeken. Ezek a futóútvonalon kijelölt pont és a befutás helyszíne.
Ruhatár, öltöző lesz?
Igen, lesz ruhatár. Lehetőséged lesz ott hagyni a ruhádat, táskádat, egyéb holmidat az arra kijelölt őrzött helyen. Továbbá öltöző is lesz. Ruhatárban, öltözőben hagyott értékeidért felelősséget nem vállalunk. A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk.
Lesz zuhanyzó, tisztálkodási lehetőség?
Nem lesz fürdési lehetőség a rendezvény helyszínén. Tudnod kell, hogy mindig vidámsággal tölti el a nézelődőket, járókelőket, amikor látják város szerte a színes embereket.
Rossz idő esetén megtartjátok a rendezvényt?
Ha esik, ha fúj, ha havazik abban az esetben is megtartjuk a rendezvényt. Viszont fontos kitétel, hogy extrém időjárási körülmények között, fenntartjuk a jogot, hogy egyes rendezvényelemeket nem állítunk fel, módosítunk, vagy töröljük a rendezvényt. További információkért, tekintsd meg a Nevezési Feltételeket és Általános Szerződési Feltételeket.
Lesz parkolási lehetőség?
Korlátozott számban lesz lehetőség parkolni az esemény területe közelében, az AUCHAN és STOP SHOP parkolójában
Jöhetnek barátok, családtagok kísérőként, nézőként?
Igen jöhetnek, a kísérők, nézők ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen és tartózkodhatnak a területén. Azonban a futásra nem jogosultak és kezdőcsomagban nem részesülnek.
Hogyan tudom megközelíteni és elhagyni a rendezvényt egyéb közlekedési eszközzel?
Miután nem tudjuk honnan érkezel, legbiztosabb ha a helyszín megközelítéséről az interneten informálódsz. A hivatalos menetrendeket illetően is ezt a megoldást ajánljuk (BKV, ELVIRA, Volán, stb.). Google a barátod.
Az eseményről készült fotókat, videókat hol nézhetem meg?
Az eseményt követően folyamatosan fel fogjuk tölteni a Facebook oldalunkon egy külön galériába és a weboldalra is.

Visszatérítések, módosítások

Honnan tudom letölteni a nevezési jegyem?
Bejelentkezel a felhasználói fiókodba és ott találod az ehhez szükséges dolgokat.
Nem tudok eljönni a rendezvényre, kaphatok visszatérítést?
Nincs visszatérítés. De átadhatod a nevezésed térítés ellenében (1500 Ft), a rendezvényt megelőzően 14 napig van erre lehetőséged.
Átadhatom a nevezésem, változtathatok az indulási időn?
Igen, át tudod adni és változtatni is tudsz, a rendezvényt megelőzően 14 napig, térítés ellenében (1500 Ft).
Megváltoztathatom a nevezésem úgy, hogy másik eseményetekre szóljon?
Erre sajnos nincs lehetőség.