FAQ

FAQ

Hogyan nevezhetek?
Kattints a REGISZTRÁCIÓ-ra, itt tudsz egyénileg vagy a csapatban regisztrálni. A regisztrációhoz szükséges adatok hiánytalan megadása után válaszd ki a fizetési módot, majd bízd magad a weboldalra és kész vagy. Amennyiben a web áruházban hiba, vagy hiányosság lép fel a regisztrációs rendszerrel kapcsolatban, vagy az idősávoknál hiba keletkezik, az Eladó, Szervezők fenntartják a jogot a kijavításra, változtatásra. Az Eladó fenntartja jogát, hogy a meghirdetett idősávokat biztonsági, vagy más egyedi szempontok alapján módosítsa. Ha a regisztrációddal kapcsolatban problémát érzékelsz, ide tudsz írni: KAPCSOLAT
Van diák-, vagy bármilyen egyéb kedvezmény?
Diák, nyugdíjas, mozgássérült kedvezmény nincs, viszont csapatban nevezhetsz! 10 fő fölötti létszám esetében REGGISZTRÁCIÓ-s oldalon, a CSAPAT REGISZTRÁCIÓ-ra kattintva érhető el és 10%-os kedvezményt biztosít számotokta. Céges és/vagy nagy létszámú csapat esetén lépj kapcsolatba Velünk „ITT”. Nevezd be akár településedet, nevezd el a csapatodat, öltözzetek össze! A legCOOLabb csapatokat díjazzuk, a részletekért figyeld a Facebook és Instagram oldalainkat!
Hány fő számít csapatnak?
10 fős létszámtól.
Hogyan lehet csapatban nevezni?
A „csapatkapitány” egyidejűleg vásárolja meg a jegyeket CSAPAT REGISZTRÁCIÓ felületen. Vásárlást megelőzően a regisztrációkor ki kell töltenie a regisztrációs panelt és megadni minden csapattag kötelező adatait. A vásárlást követően a „csapatkapitánynak” küldjük el az információs emaileket, ezért az Ő kötelessége, hogy tájékoztassa a csapattagokat.
A fizetés, hogyan történik, ha csapatban nevezünk?
A „csapatkapitány” aki regisztrál, vásárolja meg és fizeti ki egyösszegben a nevezéseket. A csapattagok a fizetést egymás között rendezik. A szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnak az esetlegesen bekövetkezett fizetési problémákért, amik a csapaton belül keletkeznek.
Már benevezett csapathoz hozzáadhatok plusz nevezést?
Sajnos erre nincs lehetőség.
Nevezhetek a helyszínen is, az esemény napján?
Helyszínen abban az esetben van lehetőséged nevezni, ha addig még marad szabad nevezés.
Kérhetek cég nevére számlát?
Fizetéskor a számlázási adatoknál kell megadnod az adatokat, hogy milyen névre és címre kéred a számlát. A számlát fizetés után nem lehet módosítani.
Mi történik, ha nem kapom meg a visszaigazoló email-t a regisztrációt követően?
Először nézd meg a kéretlen levelek (spam) és egyéb mappában is. Ha így sem érkezett meg, akkor jelezd felénk "ITT" és kérheted az újra küldését.
Mit tartalmaz a nevezési díj?
- részvételt az eseményen - kezdőcsomagot, amelynek tartalma - 1 db hivatalos TCR póló - 1 db egyedi TCR Runicorn érem (befutást követően kapod meg) - lemosható tetoválás - fejpánt -1 zacskó színes por - Runicorn kitűző - rajtszám - biztosítótű a rajtszámhoz - frissítés (egyszer a futóútvonalon, egyszer a befutáskor) - orvosi felügyelet - öltöző használat *szervezők a változtatás jogát fenntartják
Mindenki kap kezdőcsomagot?
Kezdőcsomagot minden nevező kap, aki kifizette a nevezési díját. 12 éves kor alatt ingyenes a rendezvény, nincs nevezési díj, azonban kezdőcsomag nem jár. Ha szeretnél Neki is kezdőcsomagot, abban az esetben Őt is be kell nevezni és megfizetni a nevezési díjat. A nevezési díj/főre vonatkozik gyermekek esetében is.
Saját pólóban futhatok?
Kötelező a rendezvény idején az aktuális, nevezési csomagban kapott hivatalos póló használata. Amennyiben nem azt viseled a futáskor, kizárunk az eseményből. Más póló használata csak a szervezők írásos engedélyével lehetséges! Engedélyt "ITT" tudsz kérni.
Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot?
Voucheredet telefonodon bemutatva, vagy ha ez nem megoldható akkor nyomtatott formában kell átadnod rendezvény napján a helyszínen, kezdőcsomag átvételi ponton, a személyazonosságodat igazolva, amit az aláírásoddal fogsz megerősíteni az átvételkor. A Voucheredet az átvételi helyszínen nem áll módunkban kinyomtatni, erről Neked kell gondoskodnod, amennyiben nincs nálad nem tudjuk átadni a kezdőcsomagodat!
Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot a helyszínen?
A helyszínen az átvételi pontnál veheted át a saját kezdőcsomagod. Voucheredet telefonodon bemutatva, vagy ha ez nem megoldható akkor nyomtatott formában kell átadnod, személyazonosságodat igazolva, aláírásoddal megerősítve ennek megtörténtét. A Voucheredet az átvételi helyszínen nem áll módunkban kinyomtatni, erről Neked kell gondoskodnod, amennyiben nincs nálad nem tudjuk átadni a kezdőcsomagodat!
Más átveheti helyettem a kezdőcsomagot?
Kitöltött TCR meghatalmazással (meghatalmazás minta) igen! A kinyomtatott Voucheredet kell elküldened a kezdőcsomag átvételéhez választott helyszínre, személyazonosságod igazolására alkalmas iratod másolatával és egy meghatalmazással az átvevő személy részére, amit neked is alá kell írnod!
Helyszínen mikor kell legkésőbb átvennem a kezdőcsomagot?
Választott idősávodhoz igazítva. Érdemes és ajánlott a rajt előtt egy órával megérkezni.
Választható, milyen színű color port kapjak a kezdőcsomagban?
Sajnos erre nincs lehetőség, mert a kezdőcsomagok előre össze vannak állítva és véletlenszerűen lesznek kiosztva a nevezéskor megadott pólóméretek alapján. A nagy létszámra való tekintettel, a fennakadások elkerülése végett, nem lesz idő rá, hogy kollégáink válogatni, cserélni tudjanak.
Tudok venni még és esetleg más színekben is color run port?
Természetesen! A rendezvény helyszínén fogsz tudni venni.
A color por ártalmas az egészségre?
Nem ártalmas, természetes összetevőkből áll, ami nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot, nem toxikus, nehézfémektől mentes, tűz-, és robbanás biztos, vízbázisú. Élénk színeink a kukoricakeményítő, a szódabikarbóna és az FD&C (élelmiszer-biztonságos) színezékek kombinációja.
A color por kimosható a ruhából?
A saját használatú poraink vízben oldódnak, és moshatók. Viszont nem tudni, hogy az általatok használt dezodorok, testápolók és a saját verejtékek milyen reakciót váltanak ki, így esetenként akár foltot is hagyhatnak.
Mi történik, ha saját hibámból lekésem a rajt idősávomat?
Abban az idősávban indulhatsz, amelyiket a nevezéskor választottál. Amennyiben lekésed, nem áll módunkban cserélni a nagy létszám miatt, ezért kérjük, ne késs!
Van időmérés a rendezvényen?
Nincs időmérés, mert nem verseny vagyunk. Itt az a lényeg, hogy jól érezd magad, mozogj a szabadban és magadnak bizonyíts! Amennyiben szeretnéd mérni a teljesítményed, úgy az ahhoz szükséges eszközöket saját magadnak kell biztosítanod. A The Color Run nem futóverseny, hanem futófesztivál!
Kutyát hozhatok a rendezvényre?
Nyugodtan hozhatsz. Azonban csak Te ismered a kutyádat, mivel nagy tömeg lesz, Te döntöd el, mennyire bírja vagy hasznos neki a zaj, a tömeg. Mi kérjük, hogy szájkosárral és pórázzal hozd be a rendezvény területére és hozd magaddal az oltási könyvét. Esetleges balesetekért, felelősséget nem vállalunk.
Kikerülhetem a színkapukat?
Igen, amennyiben nem szeretnéd, hogy színes porokkal színezzenek meg, ki tudod kerülni a kapukat. De tényleg ki akarod kerülni?
Biciklivel vagy egyéb járművel teljesíthetem a távot?
A rendezvényen kísérő autó, kerékpár és egyéb jármű használata kizárólag a szervezők részére engedélyezett, vagy külön szervezői engedéllyel lehetséges. Kerekesszék, handbike, fogyatékkal élők segítő eszközei, járművei, gyerekbicikli, gyerek futóbicikli használata megengedett.
Lesz frissítőpont?
Igen, lesz. A regisztrált, benevezett futóink részére ingyenesen biztosítjuk a frissítőt 2 alkalommal. Egyszer a futótáv alatt, egyszer a beérkezéskor.
Ruhatár, öltöző lesz?
Igen, lesz ruhatár (értékmegőrzést nem vállalunk), amit szerződött partner üzemeltet. Lehetőséged lesz ott hagyni a ruhádat, táskádat, egyéb holmidat az arra kijelölt fizetős, őrzött helyen. Öltöző is lesz. A ruhatárban, öltözőben hagyott értékeidért felelősséget nem vállalunk.
Lesz parkolási lehetőség?
A rendezvény területén az erre kijelölt parkolóban, parkolási díj megfizetése mellett, a szabad pakolóhelyek függvényében tudsz parkolni. Vagy a helyszín közelében található egyéb szabad parkolóhelyeken.
Jöhetnek barátok, családtagok kísérőként, nézőként?
Igen jöhetnek, a kísérők, nézők ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen és tartózkodhatnak a területen, hiszen számos kiegészítő program is lesz aznap a Margitszigeten. A The Color Run futásban nem vehetnek részt, csak regisztráció után, a nevezés megvásárlását követően, ezt ellenőrizzük a rajtnál.
Rossz idő esetén megtartjátok a rendezvényt?
Egy kis eső vagy szél nem állít meg minket, így ha esik, ha fúj, ha havazik abban az esetben is megtartjuk a rendezvényt. Viszont fontos tudnod, hogy extrém időjárási körülmények között,ami veszélyeztetné testiépséged, anyagi javak megrongálódását, fenntartjuk a jogot, hogy egyes rendezvényelemeket nem állítunk fel, módosítunk a rendezvény menetén, vagy töröljük azt.
Lesz zuhanyzó, tisztálkodási lehetőség?
Nincs zuhanyzásra lehetőség a rendezvény helyszínén. Légfúvóval letisztítunk, ha szeretnéd. Ez természetesen nem 100% -os tisztaságot jelent, de így kevesebb por marad a ruhádon. Azonban tudnod kell, hogy mindig vidámsággal tölti el a nézelődőket, járókelőket, amikor látják városszerte a színes embereket.
Hogyan tudom megközelíteni és elhagyni a rendezvényt egyéb közlekedési eszközzel?
Miután nem tudjuk honnan érkezel, legbiztosabb, ha a helyszín megközelítéséről az interneten informálódsz. A hivatalos menetrendeket illetően is ezt a megoldást ajánljuk (BKV, ELVIRA, Volán, stb.). Google a barátod 😀
Büfé lesz?
A rendezvény területén lesz vendéglátó tevékenység, amit szerződött, profi partnerek üzemeltetnek.
Mit kell tennem, ha olyan kérdésem van, amire itt nem kaptam választ?
Kérjük, kattints "ide", lépj kapcsolatba Velünk és válaszolunk Neked.