Fizetési módok

Barion bankkártyás fizetés

A Barion egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Tudj meg többet. >>

 

Átutalásos fizetés

A nevezési összeget a regisztráció után az alábbi számlaszámra
72 órán belül van lehetőség eljuttatni, hogy érvényes legyen a regisztrációd.

Kedvezményezett neve: Attoljó Kft
Számlaszáma: 11714051-21076217-00000000
Pénzintézet: OTP

A megjegyzésbe írd bele az egyedi azonosítószámod!

 

Személyes befizetés

A nevezési összeget a regisztráció után az alábbi címen
72 órán belül van lehetőség befizetni, hogy érvényes legyen a regisztrációd.
Személyes befizetésre a TCR irodájában van lehetőség nyitvatartási időben. – 1064 Budapest, Izabella utca 65. H-P 09:00 – 17:00

 

Fizetési feltételek

A nevezés elküldése ráutaló magatartásnak minősül, és fizetési kötelezettséggel jár.

Fizetési határidő: a nevezést követően legkésőbb 72 órán belül meg kell történjen a díjfizetés, amibe a megrendelés napja is beleszámít. Rendezvény bankszámlájára el nem utalt, azon átutaltként-, befizetettként meg nem jelent, vagy készpénzben ki nem egyenlített nevezéseket, megrendelés napjával együtt 72 órát követően külön értesítés nélkül töröljük.

Minden egyéb a fizetéssel és a nevezéssel kapcsolatos információval kapcsolatban a Nevezési és Felhasználási feltételekben leírt módom járunk el.

 

Elállási jog

https://thecolorrun.hu/elallasi-jog

Az elállási nyilatkozat minta innen letölthető.