Mit tartalmaz a kezdőcsomag?

Kezdőcsomag hivatalos tartalma: 1 db TCR póló, lemosható tetoválás, fejpánt, 1 zacskó színes por, 1 db TCR érem (befutást követően kapod meg), kitűző, rajtszám, biztosítótű a rajtszámhoz.

Mindenki kap kezdőcsomagot?

Kezdőcsomagot minden HERO nevező kap a maximális létszámig.

Walking Dead & Partyface nevezés mellé nem jár kezdőcsomag.

12 éves kor alatt ingyenes a rendezvény, kezdőcsomag ebben az esetben nem jár.

12 éves kor alatt szeretnék kezdőcsomagot, mi a teendőm?

Ebben az esetben be kell nevezni HERO csomagban.

Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot?

Kinyomtatott voucheredet kell átadnod a részedről kezdőcsomag átvételéhez választott helyszínen, személyazonosságodat igazolva, aláírásoddal megerősítve ennek megtörténtét.

Hogyan vehetem át a kezdőcsomagot a helyszínen?

Helyszínen idősávoknak megfelelően sorrendben lesz feltűntetve hol veheted át a saját csomagod. Kinyomtatott voucheredet kell átadnod, személyazonosságodat igazolva, aláírásoddal megerősítve ennek megtörténtét.

Más átveheti helyettem a kezdőcsomagot?

Kinyomtatott voucheredet kell elküldened a részedről kezdőcsomag átvételéhez választott helyszínre, személyazonosságod igazolására alkalmas iratod másolatával és meghatalmazással az átvevő személy részére, amit aláírásoddal elláttad.

Tudok venni még színes port?

Természetesen! Irodánkban és a helyszínen is fogsz tudni venni.

Kezdőcsomagomba kérhetem milyen színű port kapjak?

Sajnos erre nincs lehetőség, mert előre csomagoltak a kezdőcsomagok és véletlenszerűen lesznek kiosztva méretek alapján. A nagy létszámra való tekintettel, így a fennakadások elkerülése végett, nem lesz idő rá, hogy kollégáink válogatni tudjanak.

A színes por ártalmas az egészségre?

Nem ártalmas, csak természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz mérgező anyagot, nehézfémektől mentes. További információkért, tekintsd meg a Nevezési Feltételeket és Általános Szerződési Feltételeket.

Mikor kell legkésőbb a helyszínen átvennem a kezdőcsomagot?

Lehetőleg ne az utolsó pillanatban, mert azzal egyszerre nagy ember létszám alakulhat ki a pultnál, ezzel megnehezítve a kollégák zökkenőmentes munkavégzését. Nem szeretnénk emiatt rossz hangulatot a résztvevők körében. Továbbá úgy, hogy az utolsó indításra gond nélkül odaérj.

Mi történik ha saját hibámból lekésem az idősávomat?

Igazság szerint csak abban az idősávban indulhatnál. Jogunkban áll, de nem szeretnénk kizárni a rendezvényből emiatt.
Viszont kérjük ne erre alapozz!!!

Van időmérés a rendezvényen?

Nincs időmérés, mert nem verseny vagyunk. Itt az a lényeg, hogy jól érezd magad, mozogj a szabadban és magadnak bizonyíts. Amennyiben szeretnéd mérni a teljesítményed, úgy az ahhoz szükséges eszközöket saját magadnak kell biztosítanod.

Kutyát hozhatok a rendezvényre?

Természetesen hozhatsz. Mivel csak Te ismered a kutyád, továbbá nagy tömeg lesz így szájkosárral hozd be a rendezvény területére. Továbbá hozz magaddal oltási könyvet, ha bármi véletlen probléma adódna.

Kikerülhetem a színkapukat?

Igen, ha nem szeretnéd, hogy színes porokkal színezzenek meg, nyugodtan kikerülheted.

Biciklivel vagy egyéb járművel teljesíthetem a távot?

A rendezvényen kísérő autó, kerékpár és egyéb jármű használata kizárólag a szervezők részére megengedett. Kerekesszék és Handbike használata megengedett.

Lesz frissítőpont?

Igen lesz. Ingyenesen biztosítjuk HERO nevezőink részére a frissítőt.

Ruhatár, öltöző lesz?

Igen, lesz ruhatár. Lehetőséged lesz ott hagyni a ruhádat, táskádat, egyéb holmidat az arra kijelölt fizetős, őrzött helyen. Továbbá öltöző is lesz. Felelősséget egyik helyen sem vállalunk az értékeidért.

Lesz parkolási lehetőség?

Korlátozott számú parkolóhelyet tudunk biztosítani parkoláshoz a rendezvény területén, a parkolásért fizetni kell. Felelősséget nem vállalunk az gépjárműért és a benne hagyott értékeidért.

Jöhetnek barátok, családtagok kísérőként, nézőként?

Igen jöhetnek, a kísérők, nézők ingyenesen részt vehetnek a rendezvényen és tartózkodhatnak a területén. Azonban a futásra nem jogosultak és kezdőcsomagban nem részesülnek.

Rossz idő esetén megtartjátok a rendezvényt?

Ha esik, ha fúj, ha havazik abban az esetben is megtartjuk a rendezvényt. Viszont fontos kitétel, hogy extrém időjárási körülmények között, fenntartjuk a jogot, hogy egyes rendezvényelemeket nem állítunk fel, módosítunk, vagy töröljük a rendezvényt. További információkért, tekintsd meg a Nevezési Feltételeket és Általános Szerződési Feltételeket.

Lesz zuhanyzó, tisztálkodási lehetőség?

Nem lesz zuhanyzó konténer, fürdési lehetőség. További információkért, tekintsd meg a Nevezési Feltételeket.

Hogyan tudom megközelíteni és elhagyni a rendezvényt egyéb közlekedési eszközzel?

Miután nem tudjuk pontosan honnan jössz, legbiztosabb ha erről az interneten informálódsz, és a hivatalos menetrendeket illetően is ezt a megoldást ajánljuk (ELVIRA, Volán, stb.). Google a barátod.

Büfé, étkezési-, ital fogyasztási lehetőség lesz?

A rendezvény területén lesz vendéglátó tevékenység, amit szerződött partnerek látnak el.