Öko

ÖKO

Egy környezettudatos, felelős esemény útján.

Szeretnénk elérni, hogy a futóversenyek, futófesztiválok szervezői és résztvevői környezettudatosan gondolkodjanak, és elérjük a célt: a teljesen környezetbarát tömegsport eseményeket.

A THE COLOR RUN Magyarország elkötelezte magát amellett a fontos cél mellett, hogy próbál minél több megoldást és partnert találni az újrahasznosítható és újrahasznosított termékek, kiegészítő eszközök használatával, valamint a keletkező hulladékok szelektíven történő gyűjtésével kapcsolatban.

De ez a kezdeményezés önmagában még nem elegendő. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, a következő években, mind a résztvevők, mind a partnerek együttműködése is szükséges!

A felhőtlen szórakozás, jókedv nem akadályozhatja a környezettudatos viselkedést, a környezetünk tisztaságának tiszteletben tartását, ezáltal a szemetelés elkerülését, valamint a kihelyezett szelektív hulladékgyűjtők rendeltetésszerű használatát. Tegyünk együtt a tiszta, élhető környezetünkért!A fesztiválterületen szelektív hulladékgyűjtőket fogunk kihelyezni a hulladék rendszerezett gyűjtéséhez, különös figyelmet fordítva a kezdőcsomag tasakjainak.
Kérjük a helyszínen elhelyezett hulladékgyűjtőbe dobjátok ki a beérkezéskor kapott frissítőt tartalmazó poharakat és/vagy a 100%-ban újrahasznosítható palackokat és egyéb hulladékot!

A futóútvonalon hulladékgyűjtőket fogunk kihelyezni a frissítőpontnál is. A futás alatt keletkezett hulladékot vagy a Margitszigeten található kukákba, vagy a frissítőpontnál található hulladékgyűjtőkbe dobjátok ki, köszönjük!

 

Támogatók

KÖVESS MINKET

Instagram Facebook Youtube

       HASHTAGEK:

#thecolorrunhungary

© 2011-2019 The Color Run™ | Minden jog fenntartva