Társadalmi és ÖKO Felelősségvállalás

Társadalmi és ÖKO felelősségvállalás

Nagy hangsúlyt fektetünk a TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁSRA, ezen belül a támogatásra,
a Klíma- és természetvédelemre is.

Ingyenes részvételt biztosítunk általunk meghívott, megváltozott életképességű embereknek és kísérőiknek,
hogy ők is megkülönböztetés érzése nélkül átélhessék a “Color Run” élményt.

Az esemény jegybevételének kezdeményezésünkre fordított összegéből fákat ültetünk (), továbbá az általunk kiválasztott szervezetet is támogatjuk többféleképpen. Többek között helyszíni kitelepüléssel, marketingkampányunkban megjelenéssel és a nevezéskor általatok felajánlott támogatási összeggel is.

Egy kis odafigyeléssel, környezettudatosabb gondolkodással sokat tehetünk a jelenünkért, jövőnkért.
A tét nagyon nagy, és nem más, mint a föld jövője és ezáltal a saját jövőnk.
Felelősséggel tartozunk a földünkért, a következő generációk megfelelő életkörülményeiért is.

Ezért 2019-ben álmodtunk egy nagyot és elkezdtük ezt a fontos és nehéz munkát a The Color Run™ magyarországi eseményeivel kapcsolatban, hogy megvalósítsuk a LEGZÖLDEBB FUTÓESEMÉNYT,
csökkentsük a biológiai lábnyomot.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk környezetvédelmet, földünk megóvását. Ennek érdekében mindent megteszünk a zöld rendezvény megvalósítása érdekében. Megpróbáljuk teljesen kiiktatni a műanyagfelhasználást. Amennyiben nem lehet elkerülni az alkalmazását, akkor csak újrahasznosítható vagy külön egy erre specializálódott cég termékeit használjuk.
A hulladékot szelektíven gyűjtjük, amire titeket is megkérünk, hogy segítsétek munkánkat és ennek figyelembevételével, a megfelelő gyűjtőedénybe dobjátok a hulladékokat.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy a 2019. évben életre keltett elképzelésünket más, futásokat szervező cég is követni kezdte és már egy kis lépést tett is annak érdekében, hogy csökkentse a műanyag felhasználást. Reméljük ez a tendencia folytatódni fog, komolyan veszik, nem csak marketing fogásként alkalmazzák, széles körben elterjed a rendezvények tekintetében is, és valós lépéseket fognak mások is tenni ennek érdekében.